Tips

Gebruik een speciaal e-mailadres

Maak een nieuw e-mailadres aan en registreer jezelf met dit adres bij de spaarprogramma’s. Op deze manier hou je overzicht en kan je alle betaalde mailtjes snel verwerken. Het grootste voordeel van de speciale e-mailaccount is dat je persoonlijke e-mailadres niet vervuild raakt met allerlei reclame.
Maak bij voorkeur een Gmail-adres aan, omdat deze gratis is en makkelijk te importeren in bijvoorbeeld Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird.

Geef je interesses aan

Wanneer je je aanmeldt bij een GPT moet je meestal interesses aangeven. Meestal krijg je meer mailtjes als je meer interesses selecteert, dus vink zoveel mogelijk interesses aan zodat je optimaal kan verdienen.
LET OP: Sommige websites hebben tussen de interesse-lijst een test-interesse staan waaruit blijkt of je de interesses met zorg selecteert. Bijvoorbeeld:
– Ik ben een man
– Ik ben een vrouw
Het is uiteraard niet mogelijk deze interesses beide te selecteren. Wanneer je dat toch doet, kan het zijn dat je minder of zelfs geen mail ontvangt. In het ergste geval wordt je inschrijving niet geaccepteerd.

Controleer je ongewenste mail

Controleer regelmatig je map met ongewenste e-mails. Het kan af en toe gebeuren dat er betaalde e-mails in je ongewenste mail terecht komen.