Spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s (Ook wel GPT’s genoemd, een afkorting van Get-Paid-To…) zijn websites die je in ruil voor het lezen van e-mails een vergoeding geven per e-mail. Deze kleine vergoedingen spaar je op en je kan je verdiensten vervolgens laten uitbetalen.
Nederlandse spaarprogramma’s bestaan al sinds 1999 en hebben bewezen een stabiele bron van inkomsten te kunnen zijn.
Inmiddels zijn er zoveel bedrijven (en komen er nog altijd nieuwe bij), dat het lastig is om het overzicht te houden. SnelGeldVerdienen.eu gaat je daar bij helpen.

Zijn spaarprogramma’s gratis?

Ja, het inschrijven bij deze websites is geheel gratis. Je registreert je bij de verschillende spaarprogramma’s en meestal ontvang je dezelfde dag al betaalde e-mails in je postvak. Mocht je jezelf om wat voor reden dan ook ooit uit willen schrijven, dan is dat geen probleem. Je kan je account per direct verwijderen (er is geen opzegtermijn).
Je hebt geen verplichtingen en zit nergens aan vast!

Hoe komt een spaarprogramma aan dat geld?

Als het mij niets kost, maar ik ontvang wel geld, waar komt dat geld dan vandaan?
In de e-mails die je ontvangt staat reclame van uiteenlopende bedrijven. Deze bedrijven betalen advertentiekosten aan de spaarprogramma’s. Deze GPT’s betalen op hun beurt weer een deel van dit geld uit hun leden, jij dus! De spaarprogramma’s zijn een tussenpersoon tussen de bedrijven die reclame willen maken en jou als consument.

Hoeveel geld kan je verdienen met spaarprogramma’s?

Wanneer je je inschrijft bij één spaarprogramma en daar alleen de mailtjes van leest, dan zullen je inkomsten niet erg hoog zijn. Aangezien een gemiddeld spaarprogramma je 70 e-mailtjes per maand stuurt en je 0,5 tot 5 cent per mail betaald krijgt, zal je maandelijkse inkomen slechts 35 cent tot een €1,50 zijn. Natuurlijk helpen alle kleine beetjes, maar het loont de moeite om je bij meer bedrijven in te schrijven. Wanneer je bij 10 bedrijven bent ingeschreven, dan verdien je op jaarbasis al snel €120,- terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen.

: ( Dat is niet zo veel… Kan ik ook meer geld verdienen?

Jazeker! Het is mogelijk om véél meer geld te verdienen met spaarprogramma’s. Hoe dan?
Bijna alle spaarprogramma’s geven je een aanmeldbonus. Dat is een éénmalig bedrag van gemiddeld €1,-. Zo heb je na het aanmelden bij diverse GPT-programma’s al een mooi zakcentje verdiend zonder ook maar één reclame-e-mail gezien te hebben.
Verder maken spaarprogramma’s gebruik van referralsystemen. Een referral is iemand die via jou lid is geworden bij het spaarprogramma. Voor iedere referral ontvang jij een eenmalig bonusbedrag en/of een extra percentage op je verdiensten, zonder dat het je referrals iets kost. Er zijn vaak zelfs meerdere referral-lagen. Dan krijg je bijvoorbeeld zelfs betaald voor de referrals van je referrals’ referrals!
Ook zijn er nog mogelijkheden tot extra inkomsten door mee te doen aan spelletjes, acties en wedstrijden.

Top 10 spaarprogramma’s & tips:

Voor een overzicht van de beste GPT’s: Top 10 spaarprogramma’s
Voordat je begint is het handig om de tips door te lezen.