Je geld verdienen met GoudMails

  • door

GoudMails

GoudMails is een prima spaarprogramma om je geld mee te verdienen. Het staat niet voor niets bovenin onze top 10 van GPT’s. Daarom vertellen we je hierbij wat meer informatie over GoudMails en de mogelijkheden om geld te verdienen met dit programma.

Waarom is GoudMails een goed spaarprogramma?

Ze bestaan al sinds 2005 en zijn dus al 5 jaar actief in de GPT-wereld. Het bedrijf is zeer betrouwbaar en betaalt hun leden trouw het verdiende saldo uit.
Ze betalen uit bij een grens van € 12,50. Dat lijkt misschien een hoge grens, maar bij ze sturen veel e-mails per maand, waardoor je saldo al snel oploopt. Uiteraard heb je ook een bonus wanneer je inschrijft, dus je eerste betaling is daardoor al een stuk dichterbij gekomen!

Meer geld verdienen met GoudMails?

De beste manier om zo snel mogelijk een betaling te realiseren is om andere mensen via jou lid te maken bij GoudMails. Je kan beginnen met je vrienden en familie, maar uiteindelijk kan je iedereen proberen te bereiken. Je stuurt ze bijvoorbeeld een e-mail waarin je ze verteld wat voor geweldig spaarprogramma je nu bent tegengekomen. Hoe ze geld kunnen verdienen en hoe makkelijk het is. Voor elke referral (Zo noem je een aangebracht lid) die jij aanbrengt ontvang je een flinke vergoeding. Normaal ontvang je € 1,-, maar tijdelijk ontvang je nu € 2,- voor elke referral!

Ga naar de site van GoudMails om je snel in te schrijven.

Heb ik nog meer mogelijkheden?

Jazeker, als je als lid inlogt zie je aan de rechterkant van het scherm een ledenmenu en een extra menu. In het ledenmenu kan je geld verdienen met het invullen van enquetes en met het klikken op banners. In het extra menu heb je de mogelijk om mee te doen aan een referralwedstrijd (Wie kan de meeste leden aanbrengen in een vooraf bepaalde periode?) met prijzen die wel oplopen tot € 1000,-! Verder kan je geld winnen door op banners te klikken, een gokje wagen met “Kop of Munt” en “Kies de Kip” en je kan meedoen aan de Bubble.
Al met al heb je dus flink wat mogelijkheden om een zakcentje bij te verdienen.

GoudMails