Verdien twee keer zoveel geld met spaarprogramma’s!

Update: De spaarprogramma’s die te promoten zijn via Daisycon zijn inmiddels gewijzigd. Schrijf je in bij Daisycon en zie welke vergoedingen je bij welke programma’s kan verdienen.

Twee keer zoveel geld verdienen?

Heb je een eigen website? Dan is het mogelijk om 2 keer zoveel geld te verdienen met een aantal spaarprogramma’s. Je hoeft er slechts eenmalig iets extra’s voor te doen en je profiteert er eindeloos van! Het kost je maar 5 minuten en je verdient het dubbele. Nieuwsgierig?
Het gaat om de volgende spaarprogramma’s:

Wat moet ik doen?

DaisyconSchrijf je in bij Daisycon!
Daisycon is een affiliate marketing netwerk. Wanneer je je gratis als publisher hebt geregistreerd, kan je jezelf aanmelden bij verschillende campagnes om bijvoorbeeld leads te genereren of verkopen te realiseren voor een adverteerder. Daisycon beoordeeld jou opgegeven website en keurt je aanmelding. Wordt je goedgekeurd? Dan ben jij vanaf dan affiliate geworden en kan je beginnen met geld verdienen.

Spaarprogramma’s bij Daisycon

De bovengenoemde spaarprogramma’s zijn allen adverteerders bij het affiliate netwerk van Daisycon. Ze betalen je voor elk nieuw lid dat zich via jou aanmeld. Waarom zou je leden via Daisycon gaan werven en niet via de gewone referrallink die je krijgt als je bent ingeschreven bij het spaarprogramma zelf? Simpel, want de vergoedingen liggen een stuk hoger!
Een voorbeeld: Voor elke persoon die via jouw referrallink van MoneyMiljonair lid wordt krijg je nu tijdelijke €2,-. Bij Daisycon krijg je per aangemeld nieuw lid maarliefst €3,20 (tot 15 november).
Een aantal van de spaarprogramma’s die bij Daisycon zijn aangemeld maken zelfs gebruik van een staffel. Dat betekend dat je meer geld krijgt per lid, naarmate je meer leden aanmeld.

Overzicht: Verschil in vergoedingen

Hieronder in de tabel kan je zien hoeveel meer je kan verdienen via Daisycon, vergeleken bij het spaarprogramma zelf.
Onder “GPT” staat de vergoeding die krijgt via de referrallink van het spaarprogramma zelf, onder “Daisycon” staat de vergoeding die je krijgt wanneer je het betreffende spaarprogramma promoot via Daisycon.

Naam: GPT Daisycon Opmerkking
MoneyMiljonair €2,00 €3,20 Tijdelijk (tot 15 november)
EuroClix €1,50 €2,00-€3,00 Staffel
Surfrace €0,00 €1,50
OnlineCashen €1,00 €2,00-€2,50 Staffel
ZinnGeld €0,50 €2,00
BetaaldeMails €1,00 €2,50 Tijdelijk (tot eind 2010)
5EuroMail €0,85 €2,00
DoublePoints €0,00 €2,25
LadyMail €0,00 €1,75

Mooie bijkomstigheden

Er zijn nog een aantal voordelen die je misschien niet op het eerste gezicht ziet.

  • Het grootste voordeel is dat je van al deze spaarprogramma’s de vergoedingen in één overzicht krijgt. Je hoeft niet afzonderlijk in te loggen bij de betreffende spaarprogramma’s om je saldo te achterhalen. Ook heb je niet meer te maken met de uitbetalingsgrenzen van de afzonderlijke GPT’s, de inkomsten worden immers bij elkaar opgeteld. Zo ben je eerder aan een uitbetaling toe!
  • DoublePoints is een programma waarmee je normaal gesproken geen geld verdient. Je spaart punten waarmee je vervolgens cadeaus uit kan kiezen. Ook hebben ze zelf geen echt referralprogramma. Vanaf nu krijg je dus wel keiharde knaken voor je wervingswerkzaamheden!
  • LadyMail is een spaarprogramma exclusief voor de dames. Het is als man normaal gesproken niet mogelijk om geld te verdienen door het promoten van LadyMail. Je hebt een referrallink als je ingeschreven staat en als man ben je dan in overtreding. Als mannelijke affiliate bij Daisycon kan je LadyMail promoten, zonder dat je in overtreding bent.

Profiteer

Doe je voordeel met deze informatie en promoot de bovengenoemde spaarprogramma’s via Daisycon. Op deze manier krijg je meer beloning voor je inspanningen als ledenwerver!