Geld verdienen met MoneyMiljonair

MoneyMiljonair

Wil jij ook geld verdienen met online spaarprogramma's?
Dan is MoneyMiljonair het eerste programma waar jij je in moet schrijven.
Je krijgt bij dit GPT-programma betaald om e-mails te lezen, maar ook om websites en webwinkels te bezoeken. Verder kan je diverse spelletjes spelen en puzzels maken om je saldo te verhogen.

Het beste online spaarprogramma

MoneyMiljonair is het beste Nederlandse spaarprogramma wat er te vinden is. Het bedrijf is één van de oudste GPT's en is zeer betrouwbaar. Hier volgens een paar feitjes die rechtstreeks van MoneyMiljonair.nl afkomen:

  • MoneyMiljonair bestaat 8 jaar
  • MoneyMiljonair is actief in Nederland, België (Vlaanderen) en Frankrijk.
  • MoneyMiljonair werkt samen met 250 partners
  • Ze hebben inmiddels al meer dan 4,8 miljoen euro uitbetaald!

Maar de hoofdreden waarom MoneyMiljonair het beste is:
Ze betalen het meest van alle GPT’s!
Je krijgt maar liefst € 0,03 (2.500 parels) per mail. Terwijl de andere programma's maar € 0,01 betalen per mail.

Bij MoneyMiljonair spaar je Parels, welke een bepaalde waarde vertegenwoordigen.
1.000.000 parels is gelijk aan € 12,50.

Hoeveel geld kan je verdienen met MoneyMiljonair?

Eigenlijk kan je onbeperkt veel geld verdienen met MoneyMiljonair, maar daar zul je wel veel moeite voor moeten doen. De beste manier om veel geld te verdienen met een spaarprogramma is namelijke om nieuwe leden voor het programma te werven. Je krijgt maar liefst € 1,25 per aangebracht lid (referral). Wanneer je bijvoorbeeld 20 mensen per maand lid maakt, via je Hyves-pagina bijvoorbeeld, dan heb je al € 25,- per maand te pakken. Over een jaar praat je dan al over € 300,-. Dit is geen onrealistische voorstelling!

Ik wil beginnen met geld verdienen met MoneyMiljonair!

Ik breng geen leden aan, maar lees alleen maar e-mailtjes

Wanneer je niet van plan bent om nieuwe leden te werven, maar je wilt alleen maar vergoeding ontvangen voor de e-mails die je leest, hoeveel verdien je dan?
Per maand ontvang je zo’n 90 e-mails van MoneyMiljonair (geteld maart 2010). Per mail krijg je een vergoeding van 2.500 parels. 90 x 2.500 = 225.000 parels. Dit komt overeen met (225.000 x 0,00125) € 2,81. Hier hoef je eigenlijk niets voor te doen. Dus je verdient dik € 30,- per jaar met slechts 1 spaarprogramma. Moet je je eens voorstellen hoeveel je kan bijverdienen wanneer je lid bent van 20 programma’s!

Extra geld ontvangen met het spelen van spelletjes

Gelukkig zijn er nog meer manieren om geld te verdienen als lid van MoneyMiljonair. Zo hebben ze een bingo en krasloten, waarmee je een gokje kan wagen met al eerder verdiende parels als inzet. Verdubbel je inzet zonder iets te doen…
Elke dag kan je een spel spelen en samen met andere leden strijden om de hoogste score. Heb jij aan het einde van de dag de nummer 1 positie? Dan win je maar liefst 400.000 parels!

Schrijf je nu in

Je ziet het, MoneyMiljonair brengt je veel mogelijkheden om meer geld te verdienen.
Schrijf je vandaag nog in!

Meld je GRATIS aan en ontvang meteen €1,25 bij MoneyMiljonair