Gekkengoud, automatisch geld verdienen

Update: De website van GekkenGoud is sinds het opname-moment van bovenstaande video geheel vernieuwd en daardoor is de video niet meer direct bruikbaar. Echter blijft het uiteraard nog steeds mogelijk om eenzelfde proces te automatiseren.

Automatisch geld verdienen met iMacros bij spaarprogramma’s

Automatisch geld verdienen met spaarprogramma’s? Kan het echt?
In onderstaand voorbeeld met het spaarprogramma Gekkengoud logt iMacros automatisch in, klikt vervolgens op alle betaalde links en logt als laatste keurig weer uit. Net als een gewoon mens zou doen.
Nieuwsgierig? Bekijk dan snel het YouTube-filmpje hieronder!

Youtube: Gekkengoud, automatisch geld verdienen!

Hoe stel je iMacros in om automatisch geld te verdienen?

Natuurlijk wil jij ook automatisch geld verdienen! Alleen heb je misschien nog geen idee hoe je iMacros in moet stellen om zo makkelijk geld te verdienen als in het filmpje…
Bij SnelGeldVerdienen ben je dan aan het goede adres, want er komt deze week nog een uitgebreide tutorial online die je precies laat zien hoe de Gekkengoud-macros tot stand zijn gekomen.
Hou SnelGeldVerdienen.eu dus in de gaten!

Gekkengoud, automatisch inloggen

Update: De website van GekkenGoud is sinds het opname-moment van bovenstaande video geheel vernieuwd en daardoor is de video niet meer direct bruikbaar. Echter blijft het uiteraard nog steeds mogelijk om eenzelfde proces te automatiseren.

Automatisch inloggen met iMacros bij Gekkengoud.nl

Hieronder zie je een voorbeeldje hoe je iMacros kan gebruiken om automatisch in te loggen bij spaarprogramma’s. In dit voorbeeld laten we zien hoe er ingelogd wordt bij Gekkengoud.

YouTube: Gekkengoud, automatisch inloggen

YouTube: Gekkengoud, automatisch inloggen

In het bovenstaande filmpje zie je dat er een aantal macros zijn aangemaakt in het menu van iMacros, namelijk de:

  • inlog-macro,
  • mail-checken-macro
  • en de uitlog-macro

Verder zie je een javascript staan, namelijk Gekkengoud.js. Wanneer je het script uitvoert, dan worden de verschillende macros achter elkaar aan uitgevoerd en wordt het betaalde e-mails lezen dus volledig geautomatiseerd.
Te mooi om waar te zijn? Geloof je het niet?
Bekijk het zelf op: Gekkengoud, automatisch geld verdienen

Web-acties automatiseren met iMacros

iMacros – Een zeer handig programma

Dit artikel gaat over een briljant programma genaamd iMacros. Het programma is in staat om je acties op het internet op te nemen, op te slaan en vervolgens af te spelen op het gewenste moment. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld het inloggen in je webmail-account te automatiseren. iMacros onthoudt de website, onthoudt je gebruikersnaam en wachtwoord, vult ze in en logt vervolgens in. Wanneer je dat nu dagelijks meerdere malen zelf moet doen, kan iMacros je een boel werk uit handen nemen.

Waarom iMacros op Snel Geld Verdienen?

Je vraagt je misschien af waarom een artikel over het programma iMacros op SnelGeldVerdienen.eu te vinden is.
Ten eerste: Het kan je ontzettend veel tijd besparen en zoals we allemaal weten, tijd is geld!
Maar belangrijker is dat je iMacros in kan zetten om het geld te verdienen. Je kan bijvoorbeeld bij spaarprogramma’s het lezen van de e-mails automatiseren. Automatisch geld verdienen met het lezen van e-mails, wie wil dat nou niet? Wanneer je honderden betaalde e-mails per dag ontvangt, dan is het wel heel lekker als je ze niet allemaal zelf hoeft aan te klikken. Het bespaart je tijd en levert automatisch geld op!

Een ander voorbeeld: De vele websites waarmee je geld kan verdienen, daarvan kan je nauwelijks het saldo in de gaten houden. Het overzicht van je verdiensten is ver te zoeken. Met iMacros log je automatisch in op de verschillende sites en achterhaal je de hoogte van je verdiensten. Achteraf zie je dan in een keurig rapportje hoeveel geld je tegoed hebt van al die sites. Ondertussen heb je een boodschapje gedaan of heb je een biertje gedronken op het terras.

Voorbeeldfilmpje 1

We laten je hier een paar filmpjes zien waardoor je een indruk krijg van de mogelijkheden en werking van iMacros. Het eerste youtube-filmpje beschrijft o.a. het installeren in firefox en geautomatiseerde zoekopdrachten.

Voorbeeldfilmpje 2

De tweede Youtube-video beschrijft het geautomatiseerd-inloggen in Gmail.

iMacros downloaden

Er is een gratis versie in de vorm van een addon/plugin voor verschillende browsers.
De gratis plugins zijn van de iMacros-website te dowmloaden:

Er is ook een betaalde versie van iMacros, uiteraard kan je daar nog véél meer mee, maar de gratis versie brengt je al een heel eind.